Aplikasi Duit Percuma

Anda ada masalah nak bayar bil bulanan?

Jana Duit Sampingan

Aplikasi Duit ini akan membantu anda untuk menjana pendapatan sampingan. Pendapatan dari aplikasi ini mugkin tidak mampu untuk mengatasi gaji hakiki anda, tetapi ia cukup untuk membantu anda buat bayaran bil dan lain-lain keperluas asas.

  • zahra95642@gmail.com
  • www.facebook.com/aplikasiduitpercuma
  • www.aplikasiduitpercuma.com
Me

Aplikasi Duit Percuma

Aplikasi duit ini adalah 100% percuma. Anda boleh installed secara percuma. Jika tak berpuas hati, boleh uninstalled serta merta.

Tanpa Modal 100%
Kos Tersembunyi 0%
Feedback Positif 95%

100% Percuma

Anda boleh gunakan aplikasi duit ini secara percuma. Sekiranya tidak berpuas hati, anda boleh uninstalled dengan mudah.

Tanpa Modal

Satu-satunya modal yang anda perlukan untuk buat duit dengan aplikasi percuma adalah telefon pintar anda sendiri.

Tiada Kerugian

Tiada modal permulaan, jika anda dah installed aplikasi duit ini, lakukan task yang diperlukan dan kumpul mata untuk redeem.

Panduan Percuma

Jika anda tertanya-tanya bagaimana buat duit dengan aplikasi ini, ebook percuma akan terangkan selok belok penggunaan aplikasi ini.

Bayaran USD

Bayaran dibuat kepada anda dengan matawang Dolar. Ganjaran tersebut boleh dimasukkan ke akaun Paypal anda.

Pendapatan Sampingan

Guna aplikasi duit percuma ini untuk jana pendapatan sampingan setiap bulan.

0
Founded on
0
App User
0
facebook like
0
earning accumulated
  • Aplikasi WowApp. Satu Lagi Aplikasi Duit Percuma


    Apa itu WowApp? Ramai yang bertanyakan kepada saya bagaimana cara buat duit dengan aplikasi WowApp, tetapi sebelum saya menerangkan cara buat duit dengan WowApp, adalah lebih baik saya terangkan dengan jelas apa itu WowApp dan bagaimana ia berfungsi.

    Ini adalah penting untuk memastikan anda tidak salah faham dengan fungsi WowApp yang sebenarnya.

    Ok.


    Apa Itu WowApp?


    WowApp adalah satu aplikasi yang mempunyai fungsi hampir sama seperti Whatsapp. Tetapi terdapat banyak lagi fungsi tambahan yang membezakan WowApp dengan Whatsapp. Sepertimana yang kite sedia maklum, Whatsapp hanya boleh digunakan untuk chatting, panggilan suara dan video dan juga berkongsi gambar, dokumen dan lain-lain.

    WowApp pula boleh digunakan untuk chatting, panggilan suara, panggilan video, berkongsi gambar dan dokumen, panggilan VoIP, bermain game, menjawab survey, menonton iklan, membeli secara online dan lain-lain lagi. Dengan erti kata lain, fungsi WowApp lebih banyak daripada fungsi WhatsApp.

    WowApp boleh dimuatturun secara percuma di Google Play ataupun App Store. Malah WowApp juga mempunyai versi desktop yang membolehkan anda menggunakan semua fungsi yang sama terus dari komputer peribadi anda.

    Tambahan kepada semua fungsi WowApp yang saya terangkan di atas, WowApp juga memberikan ganjaran dalam bentuk 'coin' untuk semua pengguna WowApp apabila menggunakan aplikasi tersebut.

    'Coin' yang terkumpul kemudiannya boleh ditukar kepada wang tunai terus ke dalam akaun bank anda, atau Paypal atau anda boleh tukarkan kepada prepaid telefon anda. Daripada pengumpulan coin inilah WowApp dikenali sebagai aplikasi yang boleh menjana duit. 

    Selain dari tunaikan coin, anda juga boleh memilih untuk mendermakan coin tersebut kepada badan-badan amal terpilih di seluruh dunia.

    Teruskan membaca untuk mengetahui cara terbaik untuk mengumpul coin dan bagaimana cara untuk mengeluarkan duit daripada WowApp. Jika anda masih kurang jelas, anda boleh tonton video di bawah untuk lihat dengan lebih dekat berkenaan aplikasi WowApp.




    Cara Buat Duit Dengan Aplikasi WowApp


    Terdapat 7 cara untuk mengumpul coin atau buat duit dengan aplikasi WowApp. Jika anda lihat pada video di atas, anda akan dapati terdapat 7 bahagian di dalam WowApp iaitu:

    1. Instant Earn
    2. Go Shop
    3. Play Games
    4. Make Calls
    5. Smart Slide
    6. Smart Web
    7. App & Web Use

    Instant Earn


    Pada bahagian ini, anda diberikan peluang untuk mengumpul coin dengan menonton video iklan setiap 30 minit, menjawab survey sekiranya ada dan juga mencuba permainan atau aplikasi. Semua aktiviti ini akan memberikan anda coin sekiranya berjaya dilakukan mengikut syarat yang ditetapkan.

    Berdasarkan pengalaman saya, video memang boleh ditonton setiap 30 minit. Survey pula sesekali ada survey untuk anda buat tetapi bergantung juga sama ada anda layak untuk menjawab survey tersebut atau tidak. Mencuba aplikasi atau permainan pun tidak selalu ada.

    Go Shop


    Pada bahagian ini, anda berpeluang untuk kumpul coin di WowApp sambil membeli barang secara online. Konsep Go Shop ini hampir sama dengan Shopback iaitu setiap pembelian online anda akan dapat cashback, yang membezakannya adalah Shopback membayar anda terus dengan tunai, tetapi WowApp memberikan dalam bentuk coin terlebih dahulu.

    Berdasarkan pengalaman saya menggunakan Shopback dan WowApp, kedua-duanya memberikan nilai peratusan cashback yang berbeza, sebagai contoh cashback yang anda dapat dari membeli di Lazada di Shopback adalah sehingga 11%, manakala di WowApp sehingga 9%. Contoh lain adalah pembelian di Ebay, jika anda membeli di Shopback cashback hanya 1%, tetapi jika anda menggunakan WowApp, cashback sehingga 4.5%.

    Saya cadangkan anda menggunakan kedua-duanya iaitu Shopback dan WowApp dan pilih yang mana memberikan cashback tertinggi berdasarkan laman web online yang anda nak beli.

    Play Games


    Pada bahagian ini anda boleh buat duit dengan WowApp dengan bermain game secara online. Anda boleh terus bermain game tanpa perlu install permainan tersebut. Permainan yang tersenarai adalah permainan-permainan ringkas seperti Kingdom Rush, puzzle dan lain-lain.

    Berdasarkan pengalaman saya bermain di WowApp game, permainan yang ada adalah memuaskan. Sekiranya anda bermain daripada smartphone, game yang tersenenarai adalah game yang sesuai untuk smartphone, dan jika anda bermain dari komputer, game yang tersenarai adalah game yang sesuai dengan komputer.

    Coin untuk bermain permainan akan diupdate setiap 24jam.

    Make Calls


    Anda juga akan diberikan coin WowApp apabila anda membuat panggilan berbayar melalui VoIP. Anda boleh membuat panggilan secara percuma menggunakan WowApp messenger, tetapi jika anda nak buat panggilan antarabangsa atau panggilan kepada landline, anda boleh menggunakan WowApp dan mengisi kredit untuk panggilan.

    Selama saya menggunakan WowApp, saya tidak pernah menggunakan perkhidmatan kerana tiada keperluan. Tetapi saya kerap menggunakan video call percuma di WowApp messenger.

    Smart Slide


    Smart slide adalah merujuk kepada unlock screen smartphone anda. Jika anda aktifkan penggunaan smartslide, anda akan nampak iklan pada lock screen anda. Iklan ini anda boleh skip atau anda boleh tekan dan lihat. Tidak kira sama ada anda tekan atau hanya lihat iklan yang terpapar, anda akan diberikan coin. Walaubagaimana pun, smartslide kini hanya boleh digunakan di telefon pintar android.

    Berdasarkan pengalaman saya, smartslide sedikit sebanyak membantu untuk mengumpul coin. Walaupun kuantiti coin yang terkumpul oleh smartslide agak rendah, tetapi untuk jangka masa panjang, coin yang terkumpul tetap akan menjadi banyak.


    Smart Web


    Selain daripada anda boleh bermain game di komputer dengan WowApp, anda juga boleh gunakan WowApp smartweb. Ia adalah satu page hampir sama seperti enjin carian untuk anda gunakan untuk mencari informasi di internet. Smart web akan membantu anda untuk mengenalpasti ecommerce yang boleh menerima cashback dan juga anda boleh gunakan seperti biasa untuk mencari maklumat di internet.

    App & Web Use


    Cara paling mudah untuk kumpul coin WowApp adalah dengan menggunakan aplikasi WowApp ini secara aktif. Sama ada anda menggunakan versi aplikasi WowApp atau WowApp versi komputer, lebih aktif anda menggunakan WowApp untuk berkomunikasi atau lain-lain aktiviti, lebih cepat anda dapat kumpul lebih banyak coin.

    Bagaimana untuk menjana lebih banyak coin dengan WowApp?


    Soalan di atas adalah antara soalan yang kerap ditanyakan. Selain daripada 7 perkara di atas, anda juga boleh menjemput rakan-rakan anda untuk menggunakan aplikasi WowApp, ini adalah untuk memastikan anda akan aktif menggunakan WowApp. Selain itu juga, anda akan diberikan sedikit coin sekiranya kawan anda menggunakan WowApp. Dengan menjemput orang menyertai anda, anda akan mendapat coins hingga 8 level orang bawah anda.

    Sistem jemputan ini dipanggil WowApp Network. Anda boleh bina WowApp Network anda sendiri. Sekiranya anda berminat, anda boleh sertai WowApp Network saya di sini: TheHaikal WowApp Team. Jika anda sertai Network saya, anda boleh bertanyakan apa-apa soalan terus kepada saya sekiranya ada sebarang masalah.




    Berapa banyak boleh dijana dengan WowApp?


    Tiada jawapan yang betul atau salah untuk soalan ini. Ini kerana, ianya bergantung kepada berapa aktif anda menggunakan aplikasi WowApp dan juga berapa ramai network anda yang aktif menggunakan aplikasi WowApp. Jika anda dan network anda aktif menggunakan WowApp, tidak mustahil untuk anda mengumpul antara 100coin - 500 coin (USD1-USD5) setiap hari. 

    Mungkin anda mengharapkan nilai pendapatan harian yang lebih banyak, tetapi jika anda fikir semula, anda tidak akan dapat apa-apa ganjaran pun sekiranya anda menggunakan WhatsApp untuk berkomunikasi. Jadi USD1-USD5 itu adalah ganjaran sampingan yang anda dapat dengan menggunakan aplikasi WowApp ini.

    Bagaimana cara untuk keluarkan duit dari WowApp?


    Ada yang baru masuk sehari dan tanya bile duit boleh keluar. Saya tidak salahkan sesiapa kerana mungkin mereka masih belum faham. Jadi saya akan terangkan dengan terperinci bagaimana nak keluarkan dan syarat untuk keluarkan duit dari WowApp.

    Secara umumnya, tiada jumlah minimum yang perlu dikumpul sebelum coin boleh ditukarkan kepada duit. TETAPI, coin yang terkumpul setiap hari perlu melepasi tempoh matang 60 hari sebelum ia boleh dikeluurkan. Sebagai contoh, pada 1.1.18 anda dapat 100coin. Jadi tempoh matang bagi coin tersebut adalah pada 1.3.18. Kemudian pada 2.1.18 anda dapat 500coin, jadi tempoh matang bagi hari tersebut adalah pada 2.3.18. Oleh itu pada 2.3.18, coin yang boleh ditukar kepada duit adalah 600coin.

    Anda boleh tukar coin yang terkumpul kepada:

    1. Duit ke akaun bank
    2. Duit ke Paypal
    3. Topup Prepaid
    4. Kad Kredit
    5. Derma 

    Fakta kurang tepat tentang aplikasi WowApp



    Ramai yang fikir bahawa WowApp adalah aplikasi buat duit semata-mata. Hakikatnya, WowApp dicipta bukanlah semata-mata untuk buat duit atau kumpul coin. WowApp dicipta adalah untuk fungsi-fungsi yang dinyatakan di atas dan 'coin' ataupun duit adalah ganjaran sampingan yang diberikan kerana menggunakan aplikasi WowApp.

    Untuk maklumat lanjut, anda boleh sertai TheHaikal WowApp Team disini. Dalam group ini akan lebih mudah untuk anda bertanya soalan tentang WowApp.
  • 5 Sebab Anda Perlu Jana Pendapatan Dengan Aplikasi Duit Ini.


    Jika anda masih teragak-agak untuk menggunakan aplikasi duit percuma ini, saya akan berikan anda 5 sebab kenapa anda perlu install aplikasi duit ini hari ini juga.

    1. Tanpa Modal

    Siapa yang tak suka benda percuma kan? Aplikasi buat duit ini adalah percuma. Anda tidak perlu bayar satu sen pun untuk gunakan aplikasi duit ini. Jadi anda tidak perlu risau akan mengalami kerugian atau kehilangan duit pelaburan anda. Jika anda mempunyai telefon pintar, anda boleh install aplikasi duit ini. Tapi saya percaya, rata-rata semua orang sekarang dah guna telefon pintar.

    2. Bermain Sambil Jana Pendapatan Sampingan

    Aplikasi duit ini akan menyenaraikan permainan atau aplikasi yang anda boleh cuba. Apabila anda mencuba aplikasi tersebut, anda akan diberikan ganjaran daripada aplikasi tersebut. Konsepnya cukup mudah.

    3. Belajar benda baru

    Apabila anda menggunakan aplikasi baru yang tersenarai dalam aplikasi duit percuma ini, anda sekaligus akan memperlajari atau mengetahui tentang benda baru. Anda boleh cuba aplikasi tersebut dan berikan review di Google Play supaya orang lain juga mendapat manfaat dan mengetahui sama ada aplikasi tersebut berguna atau tidak.

    4. Masa

    Anda tak perlukan masa yang panjang untuk diberikan ganjaran selepas anda mencuba aplikasi yang tesenarai. Anda hanya perlu pasang aplikasi dan menggunakan aplikasi tersebut beberapa minit dan kemudian anda akan diberikan ganjaran. Bagi yang mempunyai ganjaran harian, anda hanya perlu main / guna / buka aplikasi tersebut beberapa minit setiap hari.

    5. Tidak Akan Rugi

    Apabila anda menggunakan aplikasi duit ini, anda perlu daftar menggunakan akaun Facebook anda. Anda kemudian akan diminta untuk memasukkan kod jemputan iaitu BH10803 dan anda akan terus dapat ganjaran USD0.30 (~RM1.20). Kenapa saya kata anda tak akan rugi? Sebab anda tak perlukan modal jadi macam mana nak rugi.

    Dengan 5 sebab di atas, maka tiada alasan untuk anda tidak mencuba aplikasi duit percuma ini. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook percuma di sini:

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇





  • Guna Aplikasi Duit Ini Dapat Duit Daripada Sumber Yang Tak Pasti?


    Ada yang menyatakan bahawa duit yang dapat daripada aplikasi duit ni datang dari sumber yang tak pasti.

    Secara peribadi, saya rasanya orang yang bertanya soalan tersebut tidak faham konsep aplikasi duit ini dan mungkin tidak pernah buat duit secara online. Mungkin beliau terkeliru dengan terma 'buat duit sambil bermain game' dan menganggap bila kita main game, siapa yang nak bayar kita kan?

    Sebenarnya, konsep yang digunakan dalam aplikasi duit ini adalah konsep pengiklanan dan penyiar iklan dan pengguna.

    Mungkin anda akan lebih faham dengan gambar rajah dibawah:


    Jika kita lihat flow pergerakan dalam gambar rajah di atas, duit bergerak daripada Advertiser hinggalah ke user. Dalam aplikasi duit ini, kita berada di bahagian Publisher dan juga User. Jika anda hanya pengguna, anda adalah User. Tapi jika anda mempromosikan aplikasi ini kepada orang lain, anda adalah Publisher.

    Network pula merujuk kepada aplikasi duit itu sendiri. Manakala Advertiser adalah pemilik-pemilik aplikasi yang tersenarai dalam aplikasi duit tersebut.

    Jadi Advertiser akan bayar kepada aplikasi duit (Network) ini supaya ia disiarkan kepada pengguna dan publisher. Duit yang diterima oleh Publisher dan User adalah komisyen kerana mempromosikan dan  mencuba aplikasi tersebut.

    Begitulah konsepnya.

    Jadi sekarang anda dah tahu dari mana sumber pendapatan anda dengan menggunakan aplikasi duit ni.

    Jika anda belum sertai, jangan lupa untuk ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook percuma di sini:

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇


  • Pantang Larang Menggunakan Aplikasi Duit Percuma


    Setiap perkara mesti ada peraturan yang perlu dipatuhi. Begitu juga dengan penggunaan aplikasi duit percuma ini. Kumpul punye kumpul akhirnye dah capai nilai boleh cashout. Tibe-tibe account suspended. Huh?!

    Kenapa?

    Jika anda nak buat duit dengan aplikasi duit PERCUMA ni, anda perlu la ikut terms and condition.

    Ade 2 perkara yang anda wajib elakkan jika guna aplikasi duit ni..

    Bagi pengguna biasa, anda tak perlu risau pun..2 perkara ni biasanya melibatkan penipuan untuk nak naikkan cepat duit yang terkumpul. 

    Aplikasi ini bukan skim cepat kaya ye.

    Jika nak cepat kaya jangan guna aplikasi duit ini.

    Tapi kalau nak tambah duit poket boleh guna aplikasi duit ni.

    Ok.

    Betikut adalah pantang larang terbesar yang anda perlu patuhi.

    1. JANGAN guna VPN atau Proxy.

    Kalau korang tak paham bagus la. Ini maksudnye korang takkan buat bende ni. VPN ni secara mudahnye die ubah IP address kite, bile gune ni dengan harapan, satu promotion tu boleh dibuat banyak kali atau dapat promosi yang lain.

    2. SPAMMING

    Gunakan kod jemputan dengan baik. Jangan spam orang sane sini hanya untuk refer pengguna baru. Promosikan kod jemputan dengan berhemah. Boleh letak kat blog ke, YouTube ke. Ikut kreativiti sendiri.

    Korang elak 2 benda ni insyaallah akaun korang selamat dan boleh dapat duit berpanjangan daripada aplikasi duit percuma ni.

    Yang belum cube, boleh ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward
    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda
    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)
    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.
    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Lepas tu boleh la baca ebook yang saya tulis tu.

    Semua pengalaman saya tentang aplikasi duit ini ada saya kongsikan.

    Tugas anda hanya perlu baca dan fahamkan apa yang terkandung dalam ebook tu.

  • Aplikasi Duit Ini Bukan Untuk Orang Malas


    Ini memang aplikasi duit yang paling mudah untuk anda gunakan. Tapi tak bermakna anda boleh duduk goyang kaki dan duit masuk ke dalam akaun anda secara automatik. Secara jujurnya aplikasi duit macam tu memang tak wujud.

    Kalau ada aplikasi yang menjanjikan macam tu anda perlu berhati-hati. Tambahan lagi jika ia memerlukan anda untuk beli aplikasi tersebut sebelum boleh menjana banyak duit.

    Saya tiada pengalaman dengan aplikasi duit sebegitu.

    Apa yang saya pasti aplikasi duit percuma ini adalah aplikasi duit yang tidak memerlukan modal untuk anda mulakan.

    Tetapi ia tidak menjanjikan bulan dan bintang.

    Anda mungkin boleh dapat USD100 sebulan.

    Anda mungkin boleh dapat USD10 sebulan

    Atau anda mungkin dapat USD1 sebulan.

    Itu semua bergantung kepada usaha anda menggunakan aplikasi ni.

    Saya hanya berkongsi pengalaman saya menggunakan aplikasi duit ini dan bagaimana untuk mendapatkan pendapatan maksimum daripada aplikasi duit percuma ini.

    Semuanya saya ada ceritakan dalam ebook percuma dengan 120 muka surat tu. Tugas anda adalah untuk baca dan hadamkan buku tu je.

    Jika anda belum guna aplikasi duit ini. Anda sebenarnya agak rugi.

    Kenapa?

    Sebab aplikasi ini tidak perlukan modal pun.

    Jadi anda tidak perlu risau pasal RUGI.

    Untuk menggunakan aplikasi duit ini anda hanya perlu ikuti langkah-langkah ini:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/aplikasiduit_percuma
    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda
    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Kemudian, baca ebook percuma panduan untuk buat duit dengan aplikasi duit tersebut.

    Ebook tu pun percuma.

    Nak ebook aplikasi duit tu?


  • Bagaimana Nak Masukkan Duit dari Aplikasi Duit Percuma ke Bank Peribadi


    Duit yang terkumpul dalam aplikasi duit percuma ini boleh dipindahkan ke bank peribadi anda. Tetapi sebelum itu anda perlu masukkan duit daripada aplikasi duit percuma ni ke akaun Paypal dahulu.

    Menyediakan Paypal pun sangat mudah.

    Selepas duit telah masuk ke dalam akaun Paypal, anda boleh transfer ke mana-mana bank di Malaysia.

    Anda boleh baca cara untuk buat akaun Paypal dan cara terperinci untuk pindahkan duit dari Paypal ke bank anda dalam ebook percuma aplikasi duit percuma 😊 

    Anda boleh download secara percuma di sini:



  • EBOOK PERCUMA

    Dalam ebook ini ditunjukkan bagaimana untuk gunakan aplikasi duit ini untuk menjana pendapatan. Ebook dengan 120 muka surat ini akan membantu anda untuk mendapat dolar yang pertama dengan aplikasi duit ini!

    PENAFIAN

    Aplikasi ini bukan dicipta oleh pemilik web ini. Ebook yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman kami sahaja. Sekiranya terdapat sebarang persoalan, sila hubungi pihak kami secepat mungkin.