Aplikasi Duit Percuma

Anda ada masalah nak bayar bil bulanan?

Jana Duit Sampingan

Aplikasi Duit ini akan membantu anda untuk menjana pendapatan sampingan. Pendapatan dari aplikasi ini mugkin tidak mampu untuk mengatasi gaji hakiki anda, tetapi ia cukup untuk membantu anda buat bayaran bil dan lain-lain keperluas asas.

  • zahra95642@gmail.com
  • www.facebook.com/aplikasiduitpercuma
  • www.aplikasiduitpercuma.com
Me

Aplikasi Duit Percuma

Aplikasi duit ini adalah 100% percuma. Anda boleh installed secara percuma. Jika tak berpuas hati, boleh uninstalled serta merta.

Tanpa Modal 100%
Kos Tersembunyi 0%
Feedback Positif 95%

100% Percuma

Anda boleh gunakan aplikasi duit ini secara percuma. Sekiranya tidak berpuas hati, anda boleh uninstalled dengan mudah.

Tanpa Modal

Satu-satunya modal yang anda perlukan untuk buat duit dengan aplikasi percuma adalah telefon pintar anda sendiri.

Tiada Kerugian

Tiada modal permulaan, jika anda dah installed aplikasi duit ini, lakukan task yang diperlukan dan kumpul mata untuk redeem.

Panduan Percuma

Jika anda tertanya-tanya bagaimana buat duit dengan aplikasi ini, ebook percuma akan terangkan selok belok penggunaan aplikasi ini.

Bayaran USD

Bayaran dibuat kepada anda dengan matawang Dolar. Ganjaran tersebut boleh dimasukkan ke akaun Paypal anda.

Pendapatan Sampingan

Guna aplikasi duit percuma ini untuk jana pendapatan sampingan setiap bulan.

0
Founded on
0
App User
0
facebook like
0
earning accumulated
  • 5 Sebab Anda Perlu Jana Pendapatan Dengan Aplikasi Duit Ini.


    Jika anda masih teragak-agak untuk menggunakan aplikasi duit percuma ini, saya akan berikan anda 5 sebab kenapa anda perlu install aplikasi duit ini hari ini juga.

    1. Tanpa Modal

    Siapa yang tak suka benda percuma kan? Aplikasi buat duit ini adalah percuma. Anda tidak perlu bayar satu sen pun untuk gunakan aplikasi duit ini. Jadi anda tidak perlu risau akan mengalami kerugian atau kehilangan duit pelaburan anda. Jika anda mempunyai telefon pintar, anda boleh install aplikasi duit ini. Tapi saya percaya, rata-rata semua orang sekarang dah guna telefon pintar.

    2. Bermain Sambil Jana Pendapatan Sampingan

    Aplikasi duit ini akan menyenaraikan permainan atau aplikasi yang anda boleh cuba. Apabila anda mencuba aplikasi tersebut, anda akan diberikan ganjaran daripada aplikasi tersebut. Konsepnya cukup mudah.

    3. Belajar benda baru

    Apabila anda menggunakan aplikasi baru yang tersenarai dalam aplikasi duit percuma ini, anda sekaligus akan memperlajari atau mengetahui tentang benda baru. Anda boleh cuba aplikasi tersebut dan berikan review di Google Play supaya orang lain juga mendapat manfaat dan mengetahui sama ada aplikasi tersebut berguna atau tidak.

    4. Masa

    Anda tak perlukan masa yang panjang untuk diberikan ganjaran selepas anda mencuba aplikasi yang tesenarai. Anda hanya perlu pasang aplikasi dan menggunakan aplikasi tersebut beberapa minit dan kemudian anda akan diberikan ganjaran. Bagi yang mempunyai ganjaran harian, anda hanya perlu main / guna / buka aplikasi tersebut beberapa minit setiap hari.

    5. Tidak Akan Rugi

    Apabila anda menggunakan aplikasi duit ini, anda perlu daftar menggunakan akaun Facebook anda. Anda kemudian akan diminta untuk memasukkan kod jemputan iaitu BH10803 dan anda akan terus dapat ganjaran USD0.30 (~RM1.20). Kenapa saya kata anda tak akan rugi? Sebab anda tak perlukan modal jadi macam mana nak rugi.

    Dengan 5 sebab di atas, maka tiada alasan untuk anda tidak mencuba aplikasi duit percuma ini. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook percuma di sini:

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇





  • Guna Aplikasi Duit Ini Dapat Duit Daripada Sumber Yang Tak Pasti?


    Ada yang menyatakan bahawa duit yang dapat daripada aplikasi duit ni datang dari sumber yang tak pasti.

    Secara peribadi, saya rasanya orang yang bertanya soalan tersebut tidak faham konsep aplikasi duit ini dan mungkin tidak pernah buat duit secara online. Mungkin beliau terkeliru dengan terma 'buat duit sambil bermain game' dan menganggap bila kita main game, siapa yang nak bayar kita kan?

    Sebenarnya, konsep yang digunakan dalam aplikasi duit ini adalah konsep pengiklanan dan penyiar iklan dan pengguna.

    Mungkin anda akan lebih faham dengan gambar rajah dibawah:


    Jika kita lihat flow pergerakan dalam gambar rajah di atas, duit bergerak daripada Advertiser hinggalah ke user. Dalam aplikasi duit ini, kita berada di bahagian Publisher dan juga User. Jika anda hanya pengguna, anda adalah User. Tapi jika anda mempromosikan aplikasi ini kepada orang lain, anda adalah Publisher.

    Network pula merujuk kepada aplikasi duit itu sendiri. Manakala Advertiser adalah pemilik-pemilik aplikasi yang tersenarai dalam aplikasi duit tersebut.

    Jadi Advertiser akan bayar kepada aplikasi duit (Network) ini supaya ia disiarkan kepada pengguna dan publisher. Duit yang diterima oleh Publisher dan User adalah komisyen kerana mempromosikan dan  mencuba aplikasi tersebut.

    Begitulah konsepnya.

    Jadi sekarang anda dah tahu dari mana sumber pendapatan anda dengan menggunakan aplikasi duit ni.

    Jika anda belum sertai, jangan lupa untuk ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook percuma di sini:

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇


  • Pantang Larang Menggunakan Aplikasi Duit Percuma


    Setiap perkara mesti ada peraturan yang perlu dipatuhi. Begitu juga dengan penggunaan aplikasi duit percuma ini. Kumpul punye kumpul akhirnye dah capai nilai boleh cashout. Tibe-tibe account suspended. Huh?!

    Kenapa?

    Jika anda nak buat duit dengan aplikasi duit PERCUMA ni, anda perlu la ikut terms and condition.

    Ade 2 perkara yang anda wajib elakkan jika guna aplikasi duit ni..

    Bagi pengguna biasa, anda tak perlu risau pun..2 perkara ni biasanya melibatkan penipuan untuk nak naikkan cepat duit yang terkumpul. 

    Aplikasi ini bukan skim cepat kaya ye.

    Jika nak cepat kaya jangan guna aplikasi duit ini.

    Tapi kalau nak tambah duit poket boleh guna aplikasi duit ni.

    Ok.

    Betikut adalah pantang larang terbesar yang anda perlu patuhi.

    1. JANGAN guna VPN atau Proxy.

    Kalau korang tak paham bagus la. Ini maksudnye korang takkan buat bende ni. VPN ni secara mudahnye die ubah IP address kite, bile gune ni dengan harapan, satu promotion tu boleh dibuat banyak kali atau dapat promosi yang lain.

    2. SPAMMING

    Gunakan kod jemputan dengan baik. Jangan spam orang sane sini hanya untuk refer pengguna baru. Promosikan kod jemputan dengan berhemah. Boleh letak kat blog ke, YouTube ke. Ikut kreativiti sendiri.

    Korang elak 2 benda ni insyaallah akaun korang selamat dan boleh dapat duit berpanjangan daripada aplikasi duit percuma ni.

    Yang belum cube, boleh ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward
    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda
    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)
    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.
    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Lepas tu boleh la baca ebook yang saya tulis tu.

    Semua pengalaman saya tentang aplikasi duit ini ada saya kongsikan.

    Tugas anda hanya perlu baca dan fahamkan apa yang terkandung dalam ebook tu.

  • Aplikasi Duit Ini Bukan Untuk Orang Malas


    Ini memang aplikasi duit yang paling mudah untuk anda gunakan. Tapi tak bermakna anda boleh duduk goyang kaki dan duit masuk ke dalam akaun anda secara automatik. Secara jujurnya aplikasi duit macam tu memang tak wujud.

    Kalau ada aplikasi yang menjanjikan macam tu anda perlu berhati-hati. Tambahan lagi jika ia memerlukan anda untuk beli aplikasi tersebut sebelum boleh menjana banyak duit.

    Saya tiada pengalaman dengan aplikasi duit sebegitu.

    Apa yang saya pasti aplikasi duit percuma ini adalah aplikasi duit yang tidak memerlukan modal untuk anda mulakan.

    Tetapi ia tidak menjanjikan bulan dan bintang.

    Anda mungkin boleh dapat USD100 sebulan.

    Anda mungkin boleh dapat USD10 sebulan

    Atau anda mungkin dapat USD1 sebulan.

    Itu semua bergantung kepada usaha anda menggunakan aplikasi ni.

    Saya hanya berkongsi pengalaman saya menggunakan aplikasi duit ini dan bagaimana untuk mendapatkan pendapatan maksimum daripada aplikasi duit percuma ini.

    Semuanya saya ada ceritakan dalam ebook percuma dengan 120 muka surat tu. Tugas anda adalah untuk baca dan hadamkan buku tu je.

    Jika anda belum guna aplikasi duit ini. Anda sebenarnya agak rugi.

    Kenapa?

    Sebab aplikasi ini tidak perlukan modal pun.

    Jadi anda tidak perlu risau pasal RUGI.

    Untuk menggunakan aplikasi duit ini anda hanya perlu ikuti langkah-langkah ini:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/aplikasiduit_percuma
    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda
    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Kemudian, baca ebook percuma panduan untuk buat duit dengan aplikasi duit tersebut.

    Ebook tu pun percuma.

    Nak ebook aplikasi duit tu?


  • Bagaimana Nak Masukkan Duit dari Aplikasi Duit Percuma ke Bank Peribadi


    Duit yang terkumpul dalam aplikasi duit percuma ini boleh dipindahkan ke bank peribadi anda. Tetapi sebelum itu anda perlu masukkan duit daripada aplikasi duit percuma ni ke akaun Paypal dahulu.

    Menyediakan Paypal pun sangat mudah.

    Selepas duit telah masuk ke dalam akaun Paypal, anda boleh transfer ke mana-mana bank di Malaysia.

    Anda boleh baca cara untuk buat akaun Paypal dan cara terperinci untuk pindahkan duit dari Paypal ke bank anda dalam ebook percuma aplikasi duit percuma 😊 

    Anda boleh download secara percuma di sini:


  • Aplikasi Duit Percuma Ni Mungkin adalah Penyelamat Anda


    Pernah tak bila baru tengah bulan duit gaji dah habis?

    Bil-bil pula ada yang tertunggak..

    Ini semua pernah berlaku dalam kebanyakan situasi..

    Mungkin tidak berterusan dan mungkin juga ada yang mengalaminya setiap bulan. Jika anda mempunyai kemampuan untuk bekerja sambilan, mungkin ini dapat membantu anda. Tetapi bagaimana jika anda sendiri tidak mempunyai masa untuk bekerja sambilan..

    Di tambah dengan masa bersama keluarga yang terhad..

    Ini kurang baik untuk proses tumbesaran anak-anak..

    Anda juga akan keletihan untuk bermain bersama anak-anak.

    Ada baiknya anda mencuba guna aplikasi duit percuma ini.

    Yang pasti aplikasi duit ini bukannya:

    1. Skim cepat kaya
    2. Skim piramid
    3. Jual barang
    Jika anda nak mencubanya ikuti langkah ini terlebih dahulu:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http//:bit.ly/aplikasiduit_percuma

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Kemudian, baca ebook percuma panduan asas untuk buat duit dengan aplikasi duit tersebut.

    Anda boleh download dengan tekan butang Download di bawah

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇



  • EBOOK PERCUMA

    Dalam ebook ini ditunjukkan bagaimana untuk gunakan aplikasi duit ini untuk menjana pendapatan. Ebook dengan 120 muka surat ini akan membantu anda untuk mendapat dolar yang pertama dengan aplikasi duit ini!

    PENAFIAN

    Aplikasi ini bukan dicipta oleh pemilik web ini. Ebook yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman kami sahaja. Sekiranya terdapat sebarang persoalan, sila hubungi pihak kami secepat mungkin.