• Lelaki Ini Jana USD24k Dengan Hanya Menggunakan Aplikasi Percuma!




    Anda mungkin pernah dengar aplikasi buat duit berharga ratusan ringgit boleh menjadikan anda kaya raya. Tapi macam mana jika anda tak ade modal sebanyak Itu.

    Atau anda takut itu semua SCAM semata-mata?

    Tapi macam mana pulak kalau ada APLIKASI PERCUMA yang juga boleh bantu anda untuk menjana pendapatan tambahan?

    Nak ke nak? ;-)


    --------------------------------------------------------------------------

    Oh ye aplikasi ni bukan saya yang buat. Sebab ia memang dah ada kat Google Play. Dah lama dah..dah ramai yang cube dan ramai juga yang dah buat pilihan ribu ringgit dengan aplikasi percuma ini.

    Lihat bagaimana lelaki ini dapat duit tambahan hampir $25k hanya dengan aplikasi percuma ini.


    Semuanya hanya bermula dengan langkah pertama.

    Install aplikasi ini..

    Kenapa PERCUMA?

    Percuma salah..Mahal pun salah..

    Biasala..manusia memang macam tu..

    Aplikasi ini sebenarnye adalah satu aplikasi yang meminta anda untuk mencuba aplikasi dan permainan baru. Setiap kali anda pasang game atau aplikasi yang tersenarai, anda dapat beberapa sen..

    Jadi kumpul la sampai dapat minimum cashout..

    Boleh redeem ke Paypal atau banyak lagi giftcard..saya memang suke masuk dalam bank PayPal je..

    Setakat ni dah 5 6 kali saya cashout..

    Setiap kali tu ade la dapat $10 - $20..

    Saya memang tak janjikan bulan bintang..juta juta..kereta mewah..rumah besar macam Dato Aliff..

    Tapi ini logik dan 100% takkan rugi.

    Oh salah..

    1000% takkan rugi.. Sebab aplikasi ni percuma..

    Tak suke UNINSTALLED je la..habis cerite..haha

    Ok.

    Yang berminat nak dapat duit poket sikit boleh follow langkah-langkah di bawah:


    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook aplikasi duit percuma di sini:



  • EBOOK PERCUMA

    Dalam ebook ini ditunjukkan bagaimana untuk gunakan aplikasi duit ini untuk menjana pendapatan. Ebook dengan 120 muka surat ini akan membantu anda untuk mendapat dolar yang pertama dengan aplikasi duit ini!

    PENAFIAN

    Aplikasi ini bukan dicipta oleh pemilik web ini. Ebook yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman kami sahaja. Sekiranya terdapat sebarang persoalan, sila hubungi pihak kami secepat mungkin.