Siapa Yang Boleh Guna Aplikasi Duit Ini?


Ada yang bertanya..


Jawapannya mudah.

Sesiapa yang ada smartphone android boleh gunakan aplikasi duit ini.

Dari segi umur pula tiada had, selagi mana seseorang tu boleh menggunakan aplikasi android, dia boleh menjana pendapatan dengan aplikasi duit percuma ini.

Selain itu, seseorang yang nak guna aplikasi ini perlu ada:

  1. Akaun Paypal (wajib)
  2. Ewallet (jika nak bayaran sebagai Bitcoin)
Jika tak tahu macam mana nak buat akaun Paypal, saya ada tunjukkan dalam ebook percuma tu.

Ebook tu adalah panduan lengkap tentang cara guna aplikasi duit ini. Muat turun percuma je.

Tapi sebelum buat akaun Paypal, anda perlu ikuti langkah-langkah ini dulu..

Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

Kemudian muat turun ebook panduan aplikasi duit percuma ini dah hadamkan isinya.