• Pantang Larang Menggunakan Aplikasi Duit Percuma


    Setiap perkara mesti ada peraturan yang perlu dipatuhi. Begitu juga dengan penggunaan aplikasi duit percuma ini. Kumpul punye kumpul akhirnye dah capai nilai boleh cashout. Tibe-tibe account suspended. Huh?!

    Kenapa?

    Jika anda nak buat duit dengan aplikasi duit PERCUMA ni, anda perlu la ikut terms and condition.

    Ade 2 perkara yang anda wajib elakkan jika guna aplikasi duit ni..

    Bagi pengguna biasa, anda tak perlu risau pun..2 perkara ni biasanya melibatkan penipuan untuk nak naikkan cepat duit yang terkumpul. 

    Aplikasi ini bukan skim cepat kaya ye.

    Jika nak cepat kaya jangan guna aplikasi duit ini.

    Tapi kalau nak tambah duit poket boleh guna aplikasi duit ni.

    Ok.

    Betikut adalah pantang larang terbesar yang anda perlu patuhi.

    1. JANGAN guna VPN atau Proxy.

    Kalau korang tak paham bagus la. Ini maksudnye korang takkan buat bende ni. VPN ni secara mudahnye die ubah IP address kite, bile gune ni dengan harapan, satu promotion tu boleh dibuat banyak kali atau dapat promosi yang lain.

    2. SPAMMING

    Gunakan kod jemputan dengan baik. Jangan spam orang sane sini hanya untuk refer pengguna baru. Promosikan kod jemputan dengan berhemah. Boleh letak kat blog ke, YouTube ke. Ikut kreativiti sendiri.

    Korang elak 2 benda ni insyaallah akaun korang selamat dan boleh dapat duit berpanjangan daripada aplikasi duit percuma ni.

    Yang belum cube, boleh ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward
    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda
    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)
    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.
    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Lepas tu boleh la baca ebook yang saya tulis tu.

    Semua pengalaman saya tentang aplikasi duit ini ada saya kongsikan.

    Tugas anda hanya perlu baca dan fahamkan apa yang terkandung dalam ebook tu.


  • EBOOK PERCUMA

    Dalam ebook ini ditunjukkan bagaimana untuk gunakan aplikasi duit ini untuk menjana pendapatan. Ebook dengan 120 muka surat ini akan membantu anda untuk mendapat dolar yang pertama dengan aplikasi duit ini!

    PENAFIAN

    Aplikasi ini bukan dicipta oleh pemilik web ini. Ebook yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman kami sahaja. Sekiranya terdapat sebarang persoalan, sila hubungi pihak kami secepat mungkin.