• Guna Aplikasi Duit Ini Dapat Duit Daripada Sumber Yang Tak Pasti?


    Ada yang menyatakan bahawa duit yang dapat daripada aplikasi duit ni datang dari sumber yang tak pasti.

    Secara peribadi, saya rasanya orang yang bertanya soalan tersebut tidak faham konsep aplikasi duit ini dan mungkin tidak pernah buat duit secara online. Mungkin beliau terkeliru dengan terma 'buat duit sambil bermain game' dan menganggap bila kita main game, siapa yang nak bayar kita kan?

    Sebenarnya, konsep yang digunakan dalam aplikasi duit ini adalah konsep pengiklanan dan penyiar iklan dan pengguna.

    Mungkin anda akan lebih faham dengan gambar rajah dibawah:


    Jika kita lihat flow pergerakan dalam gambar rajah di atas, duit bergerak daripada Advertiser hinggalah ke user. Dalam aplikasi duit ini, kita berada di bahagian Publisher dan juga User. Jika anda hanya pengguna, anda adalah User. Tapi jika anda mempromosikan aplikasi ini kepada orang lain, anda adalah Publisher.

    Network pula merujuk kepada aplikasi duit itu sendiri. Manakala Advertiser adalah pemilik-pemilik aplikasi yang tersenarai dalam aplikasi duit tersebut.

    Jadi Advertiser akan bayar kepada aplikasi duit (Network) ini supaya ia disiarkan kepada pengguna dan publisher. Duit yang diterima oleh Publisher dan User adalah komisyen kerana mempromosikan dan  mencuba aplikasi tersebut.

    Begitulah konsepnya.

    Jadi sekarang anda dah tahu dari mana sumber pendapatan anda dengan menggunakan aplikasi duit ni.

    Jika anda belum sertai, jangan lupa untuk ikuti langkah di bawah:

    Langkah 1: Download aplikasi Whaff Reward di Google Play (percuma je) - http://bit.ly/whaff_reward

    Langkah 2 : Login dengan akaun Facebook anda

    Langkah 3 : Untuk mendapatkan USD0.30 pertama anda, masukkan kod jemputan BH10803 (kalau tak masukkan kod anda akan bermula dengan USD 0.00)

    Langkah 4 : Download game / aplikasi kemudian buka & main sebentar.

    Langkah 5 : Kumpul sehingga sampai jumlah terkumpul boleh cashout.

    Nak panduan yang lebih lengkap?

    Muat turun ebook percuma di sini:

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇



  • EBOOK PERCUMA

    Dalam ebook ini ditunjukkan bagaimana untuk gunakan aplikasi duit ini untuk menjana pendapatan. Ebook dengan 120 muka surat ini akan membantu anda untuk mendapat dolar yang pertama dengan aplikasi duit ini!

    PENAFIAN

    Aplikasi ini bukan dicipta oleh pemilik web ini. Ebook yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman kami sahaja. Sekiranya terdapat sebarang persoalan, sila hubungi pihak kami secepat mungkin.