Buat Duit Dengan Aplikasi MiRewardPernahkah anda terfikir untuk mendapatkan Wang dan Topup Percuma semasa bermain permainan yang hebat, menggunakan aplikasi yang berguna dan menonton video?

Dengan menggunakan MiReward, ia hanya memerlukan anda menyelesaikan tugas mudah dan ganjaran akan diberikan kepada anda sama ada sebagai Topup Percuma dan wang sebenar. 

Ini adalah tugas yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan mata dan menebus ganjaran (wang sebenar dan kad hadiah):

Satu. Pasang aplikasi dan permainan tertentu

Dua. Menonton video

Tiga. Melengkap survey

Empat. Buat rangkaian dengan menjemput ahli baru dan daftar masuk harian

Lima. Membeli dari e-dagang

Kadar bayaran yang tinggi memastikan anda dapat menebus mata ganjaran dengan mudah. Semakin banyak tugas yang anda selesaikan, semakin banyak mata yang akan anda kumpulkan dan lebih banyak lagi ganjaran akan diberikan.


SENARAI GANJARAN:-
Topup Prepaid : Celcom, Maxis, Digi, UMobile, Tunetalk, Yes4G, OneXOX
Giftcards : Googleplay Giftcard, Iflix
Tunai : Paypal, Akaun Bank
Ewallet PIN : TnGoJadi, jika anda suka membuat wang dengan mudah, muat turun MiReward secara percuma, ikuti arahan untuk tugas yang berbeza secara berasingan, selesaikannya satu persatu dan kumpulkan mata, dan akhirnya menebus mata untuk hadiah wang tunai yang mengagumkan, termasuk topup percuma.

Muat turun MiReward secara percuma dan beritahu kami tentang sebarang pepijat, pertanyaan, permintaan ciri atau sebarang cadangan lain.

Sebarang maklumbalas boleh hubungi kami di:

Subscribe Youtube Channel MiReward untuk panduan dan update terkini : https://www.youtube.com/channel/UCONBvHsi8Ey1gZKg1kxLuhw

BERI PERHATIAN! ITU DIPERLUKAN UNTUK MELAKUKAN YANG BERIKUT:

- JANGAN buat akaun berbilang dan / atau palsu.

- JANGAN menggunakan VPN atau proksi untuk menipu alamat atau alamat IP anda.

- JANGAN cuba menukar ID peranti anda.

- JANGAN spam dengan kod rujukan anda dalam ulasan atau penyenaraian apl.

Pasukan MiReward akan MENAMATKAN akaun anda tanpa pemberitahuan kepada sesiapa yang tidak mematuhi atau peraturan.


NOTA: Semua tugas, tawaran dan hadiah yang diberikan oleh MiReward tidak bergabung dengan Google Inc. Tawaran ini semata-mata ditaja oleh MiReward. 

NOTA: Sila pastikan anda menggunakan nama akaun atau e-mel yang betul untuk menebus ganjaran. Kami akan menghantar ganjaran kepada anda dalam masa 48 jam. Wang tunai akan dipindahkan ke akaun PayPal anda dan kod Kad Hadiah akan dihantar ke e-mel anda.